Bayat ekmekle köşeyi döndü

Bayat ekmekle köşeyi döndü

DÜNYA Haberleri

ABD'de 87 yaşındaki Meyer Luskin isimli bir adam ekmek fırınlarından topladığı bayat ekmeklerle köşeyi döndü. Şirketinin şu anki değeri 1 milyar dolar.

Meyer Luskin aslında girişimde sınır tanımayan bir işadamı. deneyimli iş adamını bugünlere getirense bayat ekmekler. Luskin'in Scope's Dried Bakery isimli şirketinin değeri tam 1 milyar dolar. Meyer Luskin'in bayat ekmek macerası ABD'de bir uygulamayı değerlendirmesiyle başlıyor. Çünkü ülkede fırınların ellerinde kalan bayat ekmekleri evsiz insanlara vermesi ya da bu ekmekleri satması yasak. Sadece yetkili firmalar gelip bu ekmekleri alabiliyor. Celebtriy Net Worth'ün haberine göre Bayat ekmekleri toplayan firmalar ise ekmekleri hayvan yemi olarak dönüştürüp çiftçilere satıyorlar. İşte Meyer Luskin bu fırsatı iyi değerlendirmiş. Luskin'in ABD çapında 12 bayisi var ve fırınlardan bayat ekmekleri toplayıp hayvan yemine dönüştürüyor. Luskin ise bayat ekmek işinden elde ettiği para ile California'da ultra lüks bir malikanede oturuyor. Malikanenin değerinin 12 milyon dolar olduğu konuşuluyor. Luskin aynı zamanda hayırsever kişiliği ile de tanınan bir işadamı. Geçen yıl yaşlı kurt California Üniversitesi'ne 100 milyon dolar bağış yaparak adından sıkça söz ettirmişti. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...