Aile boyu zayıflama! Tığ gibi oldular

Aile boyu zayıflama! Tığ gibi oldular

YAŞAM Haberleri

Abla Sevgülü 106 kilodan 65'e düşünce, ailenin diğer obez üyeleri de ona imrenerek tedavi ve yaptıkları diyetlerle kilolarından kurtuldu.

İzmir'de, kendilerini "baskül ailesi" olarak tanımlayan aile üyeleri, mutsuz ve sağlıksız bir hayattan neşeli, sağlıklı olarak yepyeni bir hayata geçiş yaptı. Yıllardır kendilerine adeta işkence haline gelen kilolarına veda eden aile üyeleri, adeta yeniden doğduklarını söyledi. Her şey, aşırı kiloları nedeniyle yürüyemez hale gelen Sevgülü Arat'ın, sıkı bir diyet ve tüp mide ameliyatı ile 106 kilodan 65 kiloya düşmesiyle başladı. Sevgülü Arat'ın bu azmi, ailenin diğer obez üyeleri kardeşi ve iki yeğenine de cesaret verdi. Arat'ın kız kardeşi Güneş Laçinkaya 120 kilodan 88 kiloya, yeğenleri Cevdet Laçinkaya 180 kilodan 98 kiloya, Rehtan Semay Ağcadağ ise 130 kilodan 68 kiloya indi. Aile üyeleri şimdi albümde kalan kilolu fotoğraflarına bakıp kendileri ile dalga geçtiklerini söylüyor. Cevdet Laçinkaya, artık kızıyla okula gidip parkta oynayabildiğini, sevdiklerine sarılabildiğini, onları hissedebildiğini belirterek, "Sağlık sorunlarım vardı, onları aşmaya başladım. Artık birçoğu için ilaç bile kullanmıyorum. Adeta yeniden doğmuş gibiyim" dedi. nbsp;

BİR ZAMANLAR PANTOLONA SIĞMIYORLARDI
Bir yıl öncesine kadar hepsi birer obez olan Abla Sevgülü Arat, kardeşi Güneş Laçinkaya ile yeğenleri Cevdet Laçinkaya ve Rehtan Semay Ağcadağ'ın eski ve yeni fotoğrafları, aradaki farkı net şekilde gösteriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...