Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Bulut'tan flaş Arda Turan açıklaması!

Ahmet Bulut'tan flaş Arda Turan açıklaması!

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev takımlarının radarına giren Arda Turan hakkında transfer söylentileri bitmek bilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında çıkan haberlerde Serie A'da son iki sezonun şampiyonu Juventus'un Arda ile ilgilendiği iddia edilmişti. Konu hakkında Calciomercato'ya açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut ise oyuncusunun sadece Atletico Madrid'i düşündüğünü belirtti:


"Bu iddialar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Kişisel olarak da Juventus'tan kimse benimle temasa geçmedi. Arda şu anda sadece Atletico Madrid'e odaklanmış durumda. Ama bu transfer için imkansız diyemem çünkü futbolda neler olacağını bilemezsiniz."


Arda geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid ile olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatmıştı. Milli oyuncun adı Manchester United ile de anılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...