Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması!

Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Porto'da eski günlerine dönme sinyali veren Quaresma için de ilginç açıklamalarda bulundu.

Fernandes'in ülkesinde yaptığı "Beşiktaş'ta kalacağım" açıklamalarını şaşkınlıkla karşılayan Orman, şunları söyledi: "Fernandes ülkesinde medyaya Beşiktaş'ta büyük ihtimalle kalacağını söylemiş... Ama kiminle masaya oturup imza atacak onu bilemiyorum! Yoksa benimle mi imza atacağını söylemiş? Bizim ona yaklaşımımız ilk başta oldukça sıcaktı ama o ısrarla soğuk olanı seçti.


'Q7 GOLLERİ ATIYOR AMA...'
Ricardo Quaresma Porto'da golleri atıyor, herkes izliyor ama oynadığı takımdan 600-700 bin Euro alıyor yıllık. Ben ona sezonluk 2 milyon 500 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme önermiştim kabul etmedi. Daha ne verebilirdim ki? Oynadığı kulüpte üç veya dört yılda kazanacağı parayı bir sezonda kazanmış olacaktı. Orada golleri atıyor herkes seyrediyor da bizde kaldığında o başarıyı gösterir miydi o da meçhul. Takım sezon öncesinde kampa giderken kısmetse uçaktan stadın kaba inşaatını bitmiş olarak görecek ve oradan döndüklerinde stadımızda forma giyme heyecanını içlerinde hissederek yeni sezona hazırlanacaklar.


'NİSANDA ÇIKIYOR'
Stadın çatısını öyle mükemmel bir teknoloji ile yapacağız ki tamamen çelik gerdirme kullanılacak ve stadyumun içinde çatıya bakıldığında öyle çirkin demir görüntüsü olmayacak. Üstünü de güneş panelleri ile kaplayıp hem stadyumun hem de kulübün elektriğini bedavaya getirip bir de elektrik satışından kazanılan para ile stadın tüm masraflarını çıkarmış olacağız. Loca ve VIP koltukları üç yıllık, kombineleri ise yıllık satacağız ve kombineleri nisan ayı içinde satışa çıkarma niyetindeyiz.' (sampiy10.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...