Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Angeline Jolie, kızları ile kamera karşısında!

Angeline Jolie, kızları ile kamera karşısında!

MAGAZİN Haberleri

30 Mayıs'ta gösterime girecek 'Maleficent' filmi için Angelina Jolie cadı oldu. Angelina Jolie bu defa kızıyla kamera karşısına geçti.

Angelina Jolie, Maleficent'te Uyuyan Güzel'in kötü kalpli cadısını canlandıracak. Filmde Angelina Jolie'nin kızı Vivienne de rol alıyor. İşte Maleficent filmi ve Angelina Jolie'nin yeni hali. Angelina Jolie şeytani boynuzları, gözüne takılan korkutucu lensler ve protez elmacık kemikleri ile korkunç bir görüntü içerisinde görünüyor. nbsp;Jolie'nin, şeytani kötülük kraliçesini canlandırdığı Maleficent filminde, Jolie ve Pitt çiftinin en küçük kızları Vivivenne Jolie Pitt de rol aldı. Sinemaseverlerin Tomb Raider ve Mr. and Mrs. Smith gibi aksiyon filmlerine alışık olduğu Angelina Jolie, bu kez bambaşka rolle izleyici karşısına çıkıyor.Jölie, filmde 5 yaşındaki kızı Vivien'in rol almasını da, 'Öteki çocuklar benden korktular, yanıma yaklaşmadılar. Tek korkmayan Vivien oldu benden. O yüzden de tek seçeneğimiz oldu" diye açıklıyor. Maleficent'in tanıtım filminde, 'Bu dünyada şeytan var, nefret var, intikam var' diyen Jolie filmdeki rolünü özetliyor. Disney Pixar'ın çizgi filmlerinden animasyona dönüştürülen Uyuyan Güzel hikâyesindeki kötü karakteri canlandırarak oyunculuk kariyerinde yeni bir deneyim yaşamak isteyen Angelina Jolie filmde küçük kızı Vivienne ile birlikte sahnede yer alıyor. Vivien Jolie-Pitt'in, Uyuyan Güzel filmindeki Princess Aurora'nın küçüklüğünü oynuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...