Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cesedi toprağa gömülü bulunan hamile kadının katili bulundu

/ Kaynak: DHA
Cesedi toprağa gömülü bulunan hamile kadının katili bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kahramanmaraş'ta, karnındaki bebeğiyle birlikte öldürülmüş ve toprağa gömülü halde bulunan 23 yaşındaki Sevda Salyak'ın katil zanlısı sevgilisi çıktı.

Ailesi, geçen çarşamba günü polise başvurarak Sevda Salyak için kayıp ihbarı yaptı. Arama çalışması başlatan polis, Salyak'ın, uzun süreden bu yana Osman A. (21) ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu belirledi. Polisin peşine düştüğü Osman A.'nın da ortalıkta olmadığını ve ailesinin ulaşamadığı bilgisine ulaşıldı. Polis, bunun üzerine Osman A.'nın, sürekli olarak Mehmet T. ve Ali K. isimli arkadaşlarıyla görüştüğünü belirleyerek bu 2 kişiyi gözaltına aldı.Polisin gözaltına aldığı Mehmet T. ile Ali K., kendisine ulaşılamayan sevgilileri tanıdıklarını anlattı. İki kişi Osman A.'nın 19 Mart günü kendilerini arayarak Hayvan Pazarı yakınlarına çağırdığını anlatırken şöyle konuştu:"Gittiğimizde Osman arabadaydı ve yanında Sevda'nın cesedi vardı. Bize, sevgilisinin hamile olduğunu öğrendiğini ve evlenmek için kendisine baskı yaptığını, alkolün de etkisiyle cinayet işlediğini söyledi. Şaşırdık. Cesedi gömmesi için kendisine yardım etmemizi istedi. Olayın şokuyla Osman'a yardım ettik ve Ilıca Beldesi yakınlarındaki baraj kenarına gömdük. Cinayetin üzerimize kalacağı korkusuyla polise gidemedik, Osman da kaçtı." nbsp;


5 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ
Bu ifade üzerine Mehmet T. ve Ali K. polislere Sevda Salyak'ın cesedini gömdükleri yeri gösterdi. Polislerin baraj kenarı yakınlarında yaptığı kazıda göğüs ve karın bölgesine aldığı 5 bıçak darbesiyle öldürülmüş olan ve yapılan kontrolde 4 aylık hamile olduğu ortaya çıkan Sevda Salyak'ın cesedine ulaşıldı. Gömüldüğü yerden çıkarılan ceset, inceleme sonrası morga gönderildi.


BİR ANLIK ÖFKEYLE İŞLEDİM
Polis 4 aylık hamile Sevda Salyak'ın cesedine ulaşılması ardından, peşine düştüğü Osman A.'nın Amasya'daki bir arkadaşının evinde gizlendiği bilgisine ulaştı. Amasya'ya giden polisler, Osman A.'yı gizlendiği evde gözaltına alarak Kahramanmaraş'a getirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Osman A., olay günü alkol aldığını ve bir anlık öfkesiyle cinayeti işlediği için pişman olduğunu anlatırken, ifadesinde şunları söylediği belirtildi:


"Sevda bana telefon ederek görüşmemiz gerektiğini söyledi. Kendisini eve yakın bir noktadan otomobille aldım ve Hayvan Pazarı yakınlarındaki boş alanda konuşmaya başladık. Bu sırada ben alkol alıyordum ve kendisi bana hamile olduğunu evlenmemiz gerektiğini söyledi. Evlenemeyeceğimizi söyleyince bana hakaret etti. Alkolün de etkisiyle öfkelendim ve yanımdaki bıçakla vurmaya başladım. Öldüğünü anlayınca da arkadaşlarımı çağırıp baraj kenarına gömdük. Çok pişmanım" nbsp;


Sorgulaması tamamlanan Osman A. ile 2 arkadaşı, "Hamile olduğu bilinen kadını kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi. Öldürülen Sevda Salyak'ın cenazesi ise sabah saatlerinde ailesi tarafından morgdan alınarak Kale Beldesi'nde toprağa verildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...