Yıldız: 'Seçim günü elektrik kesintisi olmayacak'

/ Kaynak: İHA
Yıldız: 'Seçim günü elektrik kesintisi olmayacak'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taner Yıldız, 30 Mart Pazar seçim günü elektrikle ilgili bir sıkıntı yaşanmaması için elektrik dağıtım şirketlerinde tedbirlerin alındığını bildirdi.

Bakan Taner Yıldız, Kayseri'nin İncesu ilçesinde partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde yaptığı konuşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de seçim tarihi yaklaştıkça çeşitli spekülasyonların yapıldığını belirterek, ''30 Mart'la alakalı birçok spekülasyonlar oluyor. Bunlardan bir tanesi de elektrikle alakalı. Ben şimdi TEDAŞ Genel Müdürümüze tekrar söyledim, 21 tane dağıtım şirketi bölgesinde Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a varana kadar. Hiçbir manipülasyona müdahale etmeyecek şekilde inşallah çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yani oy pusulaları tasnif edilirken elektrikler kesilecekmiş. Ne olacakmış? AK Parti buradan oy devşirecekmiş. Değerli arkadaşlar, AK Parti'nin böyle bir şeye ihtiyacı yok ve AK Parti aldığı helal oylarla beraber bu ülkenin iradesine irade koyuyor 12 yıldan bu yana. Bu yerel seçimlerde birçok dedikodular çıkarılabilir. Bunlara aldırış etmesin vatandaşlarımız. Biz enerjiyle alakalı, elektrikle alakalı bir kesinti hamdolsun öngörmüyoruz ve bütün ekipler çalışmalarını bu yönde devam ettirecekler. Tüm mühendis arkadaşlarımızın ve işçi kardeşlerimizin izinlerinin kaldırıldığını kendilerine söylüyorum" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...