Beşiktaş'ta imzalar atıldı!

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta imzalar atıldı!

SPOR Haberleri  / İHA

Fikret Orman ile İsmail Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür ve Spor Merkezi'nin siyah beyazlı kulübe devrine ilişkin protokolü imzaladı.

İmza törenine Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı futbolculardan Olcay ve kaleci Cenk katıldı. Açılışta konuşan Başkan Orman, yapılacak olan Spor Kompleksinin Beşiktaş'ın vadisi olacağını söyleyerek, "Yan tarafımızda Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi bulunmaktadır. Bugün imzalayacağımız protokolle beraber tekrar Beşiktaşlılara ait bir Kültür ve Spor Kompleksi olacak. Öncelikle sayın belediye başkanına ve belediyede çalışan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Ben projeyi gezdiğim için gayet iyi biliyorum. İnanılmaz derecede mimariye sahip olan ve çok hoş bir proje. Bittiği zaman hepimizin keyif alacağı bir proje olacak. Bizim burada yönetim kurulundan arkadaşlarımızla beraber genel kurula iki tane sözümüz vardı sosyal tesis manasında. Bir tanesi Avrupa yakasında, diğeri de Asya yakasında. Bu tesisle beraber ilk adımımızı atmış oluyoruz" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...