Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Güneş unutulmadı

/ Kaynak: İHA
İsmail Güneş unutulmadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yazıcıoğlu'yla birlikte bindiği helikopterin Kahramanmaraş'ta düşmesi sonucu hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş, mezarı başında anıldı.

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'yla birlikte bindiği helikopterin Kahramanmaraş'ta düşmesi sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail Güneş, olayın 5. yıl dönümünde meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı. 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinden dönerken bindikleri helikopterin düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden BBP'nin merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya ve gazeteci İsmail Güneş, olayın 5'inci yılında unutulmadı. Sivas'ta görev yapan gazeteciler Güneş'in ölümünün 5'inci yıldönümü nedeniyle Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bir anma töreni düzenledi. Meslektaşlarının mezarına karanfil bırakan gazeteciler, burada kuran okuyarak dua etti. Ziyarette, Sivas Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse ve Hasan Çağlar ile İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş ve bazı yakınları, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Kemal Çağlayan da hazır bulundu. Gazeteciler daha sonra aynı olayda hayatını kaybeden Erhan Üstündağ, Murat Çetinkaya ve Yüksel Yancı'nın da mezarına ziyarette bulunup, dua etti.


Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, "Öncelikle bütün milletimizin, bütün milletimiz ile birlikte basın camiamızın başı sağ olsun. Bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce çok elim bir hadise ile rahmetli genel başkanımızı ve onunla beraber yol arkadaşlarını ve gazetecimizi kaybettik. Bu hadiselerin bugüne kadar aydınlatılmamış olması bizim acımızı kat ve kat arttırmakta. İnşallah önümüzde ki günlerde hadisenin neticesi ve gerçek failleri aydınlatılır. Ve bizde rahat bir şekilde görevimizi yapmış oluruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.


"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"


Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ise; "İsmail Güneş'ten ayrılalı 5 yıl oldu. İsmail Güneş'in aramızdan ayrılmasının acısını yaşarken, elbette ki hiçbir zaman unutmadık Onu unutmayacağız. Bundan sonra daha da birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece İsmail'imizi yalnız bırakmayacağız. Bir gün habere gittiğimiz zaman daha öncesinde olduğu gibi her zaman İsmail'le birlikte oluyoruz. O güler yüzünü habere bakışını ve gittiği görevini başarıyla yerini getirmesini hiçbir zaman unutmuyoruz. Biraz önce de bahsettiğim gibi bugün sözün bittiği yer. Allah rahmet eylesin. 5 yıl önce yaşanan elim bir trafik kazasında, başta Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere kader arkadaşı diye nitelediğimiz diğer arkadaşları ile birlikte mekanı cennet olsun. Ruhu şad olsun. Elbette ki İsmail bizim her zaman gönlümüzde yer alacaktır" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...