Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsunspor TFF'ye başvurdu!

/ Kaynak: AA
Samsunspor TFF'ye başvurdu!

SPOR Haberleri  / AA

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Ankaraspor maçında çıkan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Bazı Ankarasporlu futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler hakkında hem TFF'ye hem de savcılığa şikayette bulunacağız" dedi. Kar, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, PTT 1. Lig'de geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve golsüz berabere tamamlanan Ankaraspor maçında çıkan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.
Kendisinin futbolculuk döneminde ve 22 aylık başkanlık döneminde hiç "bu kadar kötü misafirperverlikle" karşılaşmadığını belirten Kar, "Biz kendi sahamıza gelen her takımın yöneticilerini ve futbolcularını iyi ağırlıyoruz, Ankaraspor haricinde gittiğimiz tüm deplasmanlarda da iyi misafirperverlikle ağırlanıyoruz. Maçın sinir harbi içinde geçeceğini biliyorduk ancak Ankarasporlu bazı oyuncuların agresif davranışları ve maçın hakeminin bunlara müsaade etmesi maç sonrası yaşanan olayların başlangıcını oluşturdu" diye konuştu. Ankarasporlu yönetici ve oyuncuların bu agresif davranışları nedeniyle suçu olmadığı halde polis tarafından Samsunsporlu taraftarların cop ve biber gazına maruz kaldığını iddia eden Kar, şöyle devam etti:
"Maçın elimizde görüntüleri ve fotoğrafları var. Polisin taraftarlarımıza, yöneticilerimize aynı şekilde Ankarasporlu yöneticilerin de futbolcularımıza davranışlarının fotoğrafları elimizde mevcut. Bu deliller ışında bazı Ankarasporlu futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler hakkında hem TFF'ye hem de savcılığa şikayette bulunacağız. Maç sonrası şiddet gören taraftarımız biz göreve geldikten itibaren 22 aydır hiçbir maçta tribünlerden küfür bile etmemiştir. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inanılmaz destek veriyorlar."
- "Biz ligi birinci bitirmek istiyoruz"
Ankaraspor'un kaç puanda olduğunun veya diğer takımların ne yaptığının kendilerini ilgilendirmediğine işaret eden Kar, "Biz ligi birinci bitirmek istiyoruz. İkinci bile değil ama üçüncü oluruz veya dördüncü önemli değil. Bizim hedefimiz ligi birinci bitirmektir. Enteresan bir lig oluyor. Bu hafta Şanlıurfaspor maçımızı mutlaka kazanmak istiyoruz. Bir hafta içinde peş peşe Şanlıurfaspor, Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu ile oynayacağız. Bu maçları kazanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...