Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak isyanı!

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak isyanı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da genel sekreter Adnan Nas, yakın çevresine çok ilginç açıklamalar yaptı

Galatasaray'da tartışma farklı bir noktaya geldi. Londra'da yaşanan tartışmalar, Yönetim kurulunda istifalar ve kabul etmemeler derken işin rengi belli olmaya başladı. Yeniden kurumsallaşma masaya yatırıldı. Mehmet Cibara ve Şükrü Ergün'ün Florya'ya futboldan sorumlu olarak atanmaları tartışılırken, genel sekreter Adnan Nas yakın çevresine ilginç yorumlar yaptı.


Adnan Nas, arkadaşlarıyla sohbet ederken futbolu ve kulubü artık yönetim kurulu üyelerinin değil, profesyonellerin yönetmesi gerektiğini ve yola bunun için çıktıklarını belirken şunları söyledi: "Yönetim kurulu üyeleri günlük işlere karışmamalı. Tamam; Florya'ya yönetici atayalım. Atayalım da o zaman elimizde bu işin en iyisi Abdürrahim Albayrak vardı. Ondan neden vazgeçtik. Sistemi yeniden mi değiştiriyoruz? Biz buraya kurumsallaşmayı oturtmaya geldik. İlk yol kazasında modeli değiştireceksek yanlış yaparız. Abdürrahim Türkiye'de bu işin en iyi rol modeliydi. Futbolda hiçbir bilgisi ve tecrübesi olmayan biz yöneticilerin bu işe soyunması bence yanlış. Başkan dahil 16 kişiyiz. Hiçbirimiz futbol uleması değiliz. Geçmişimizde spor bile yok. Bu iş profesyonellerin işi olmalı."
(Kaynak: 3puan)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...