Kapusuz'dan CHP'ye zehir zemberek sözler

Kapusuz'dan CHP'ye zehir zemberek sözler

Politika Haberleri

TSK'ya ait savaş uçaklarının Suriye uçağını düşürmesinden sonra Umut Oran'ın Erdoğan'la ilgili sözlerine AK Parti'den sert açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, "CHP'nin iradesi artık tamamen paralel çetenin eline geçmiştir. CHP'ye verilecek her oy, bu paralel çetenin ve kirli ittifakın daha da güçlenmesine ve vesayetin siyaseti teslim almasına neden olacaktır" görüşünü dile getirdi.
Salih Kapusuz, Türk jetlerinin Suriye uçağını düşürmesinden sonra ilk tepkinin Suriye'den değil de Cumhuriyet Halk Partisi'nden gelmesinin manidar olduğunu söyleyerek, CHP'nin açıkça Beşşar Esed rejiminin sözcülüğünü yaparak Türkiye'yi tehdit ettiğini belirtti.
"KILIÇDAROĞLU TÜRKİYE'Yİ TEHDİT EDİYOR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'a gözdağı vererek "Uyarıyorum seni! ucuz işlere girme" dediğini hatırlatan AK Partili Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nun, Esed'i değil de Türkiye'yi tehdit ederek kime karşı aidiyet duygusu hissettiğini ortaya koyduğuna dikkat çekti. Kapusuz, Kılıçdaroğlu şunu bilmelidir ki Vatanı ve sınırlarımızı savunmak kendisinin nitelendirdiği gibi "Ucuz İşler" değildir, dedi.
KILIÇDAROĞLU'NUN SURİYE VE ESED ÜZÜNTÜSÜ
Kapusuz, konuyla ilgili olarak sözlerine şöyle devam etti:
"Bu millet, görevini yapan Türk Silahlı Kuvvetleriyle ve pilotlarımızla iftihar ederken Kılıçdaroğlu, Suriye uçakları ve Esed için üzüntü duymuştur. Bununla da kalmayıp Esed adına sözcülük yapmıştır. Peki Kılıçdaroğlu ne bekliyordu? Suriye uçaklarının hava sahamızdan içeriye girmesine müsaade mi edecektik? Elbette buna müsaade edilemezdi ve Hava kuvvetlerimiz kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirerek gerekeni yaptı."
SERT SÖZLERDEN UMUT ORAN DA NASİBİNİ ALDI
Seçim yaklaştıkça CHP'yi korku sardığını ve hezeyan dolu açıklamaların üst üste geldiğini vurguklayan Kapusuz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran "Bu hafta önemli gelişmeler olacak Tayyip Erdoğan 30 Mart'ı göremeyebilir siyasetten çekilebilir" sözlerine de tepki gösterdi.
"CHP KOMPLOLARIN PARÇASI OLDUĞUNU İLAN ETTİ"
Umut Oran'ın açıklamasının CHP'nin son günlerdeki komploların bir parçası olduğunun ilanı olduğunu söyleyen Kapusuz, kendi Genel Başkanlarını kongrelerle değil kasetlerle değiştiren CHP, açıkça bu montaj ve şantaj çetesinin siyasi temsilcisi olduğunu kamuoyuna deklare etmiştir, dedi.
"CHP'NİN TEK ÇARESİ AK PARTİ'Yİ SEÇİME SOKMAMAKTIR"
İşte Salih Kapusuz'un konuyla ilgili açıklaması:
"Umut Oran bu açıklamalarıyla siyasi şantaj yapmakta ve seçim galibiyeti alamayacağını gören CHP için tek çarenin "AK Parti'yi seçime sokmamak" olduğunu ilan etmektedir. Tüm milletimiz şunu bilsin ki; CHP, Paralel Çete ve Kirli İttifakın iç-dış iştirakçileri hangi komployu kurarsa kursun, hangi şantajı yaparsa yapsın AK Parti olarak bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz. Diz çökmeyeceğiz. Çünkü biz milletimize güveniyoruz, aziz milletimiz bu komploları boşa çıkaracak ve bunlara sandıkta gereken dersi verecektir."
"CHP ARTIK SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR"
"Bütün bu gelişmeler göstermektedir ki; CHP artık bir siyasi parti gibi hareket etmemektedir. Yasa dışı ses kaydı yayınları, cep telefonu sinyal kayıtları, montaj kasetler ve şantajlarla adeta ajanlık faaliyeti yürütmektedir. CHP'nin iradesi artık tamamen Paralel Çete'nin eline geçmiştir. CHP'ye verilecek her oy, bu Paralel Çetenin ve Kirli İttifakın daha da güçlenmesine ve vesayetin siyaseti teslim almasına neden olacaktır."
CHP'Yİ 30 MART KILIÇDAROĞLU'NU KOLTUK KORKUSU SARDI
Kapusuz son olarak, esasen milletimiz tüm bu gelişmeleri yakından takip etmekte ve tüm gerçekleri idrak etmektedir. Onun içindir ki CHP'yi 30 Mart korkusu sarmıştır. Zira 30 Mart yaklaşmaktadır ve CHP'ye seçim enilgisi görünmektedir. Kılıçdaroğlu ise koltuğunun gitmekte olduğunu farketmektedir. Zira "Abbas Yolcudur" yani Kılıçdaroğlu'na yol görünmektedir, açıklamasında bulundu. nbsp;


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...