Soylu: Bu Türkiye'nin kader seçimidir

Soylu: Bu Türkiye'nin kader seçimidir

Politika Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu 30 Mart seçimleriyle ilgili konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 30 Mart seçimlerine ilişkin, "Türkiye için hep beraber karar vereceğiz, ya 'eski Türkiye' diyeceğiz ya da 'yeni Türkiye' diyeceğiz" dedi. Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sinop'un Türkeli ilçesinde partisinin seçim bürosu önünde vatandaşlara seslendi.

Bugün tüm dünyanın imrendiği bir Türkiye olduğunu ifade eden Soylu, şunları dile getirdi:

"Bakın seçimlerden birisi demiyorum ama 'en önemli seçimidir' diyorum 30 Mart. Ülkemiz için, milletimiz için hep birlikte karar vereceğiz. Vereceğimiz karar çok açıktır, çok nettir ve ortada durmaktadır. Hatırlamak istemediğimiz, kirli işlerin, kirli iktidarın yönettiği bir Türkiye, hatırlamak istemediğimiz o karanlık günlerin yaşandığı Türkiye, hatırlamak istemediğimiz, insanlarımızı ötekileştiren ve ihtilaflarıyla beraber insanlarımızı ortalarından ayıran, bir vesileyle aralarında duvarlar ören bir Türkiye... Manşetlerin hükümet düşürdüğü, manşetlerin şantaj yaptığı, manşetlerin tuzak kurduğu, milli iradenin itibarsız bir hale getirilmeye çalışıldığı, 'demokrasi neymiş, sandık neymiş' diye bu milletin 60 gramlık, 4 yılda, 5 yılda bir kullandığı o 'namusum' saydığı oy pusulasına haram düşürmeye çalıştıkları ve bir taraftan da benim ülkemi dünyaya karşı mahcup eden, diz çöktürmeye çalışan o eski Türkiye ile şimdi hepimizin hayalleri ile buluşan, bütün dünyanın imrendiği, Türkiye deyince herkesin istikrarı, herkesin huzuru, herkesin geleceği ve herkesin güçlü bir ekonomiyi, herkesin güçlü bir Türkiye'yi kafasında tasavvur ettiği ülke."

Soylu, "Son 12 yıldan beri bu ülkemin insanının her hem de her noktada, her icraatta ve ülkenin geleceği ile buluştuğu, hep birlikte kucaklayacağımız bir Türkiye için hep beraber karar vereceğiz, ya 'eski Türkiye' diyeceğiz ya da 'yeni Türkiye' diyeceğiz" diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...