Yazıcıoğlu kabri başında dualarla anıldı

Yazıcıoğlu kabri başında dualarla anıldı

YAŞAM Haberleri

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5. yılında Tacettin Dergahı'ndaki mezarı başında anıldı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde helikopterinin düşmesi sonucu 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5. yılında Tacettin Dergahı'ndaki mezarı başında anıldı.
##tgvideo##
Yazıcıoğlu, vefatının 5. yılı dolayısıyla Tacettin Dergahı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, çocukları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partililer ve birçok seveni katıldı. Yazıcıoğlu için Kur-an'ı Kerim okundu, dualar edildi. Ayrıca vatandaşlara ücretsiz yemek dağıtıldı.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen BBP Partisi Genel Başkanı Destici, 'Rahmetli Genel Başkanımıza liderimize, şehidimize, Muhsin Başkanımıza, onunla birlikte hayatını kaybeden, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş, Pilot Kaya İstektepe'ye Allah'tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun' dedi.

Devlet erk'nının olayı çözmesi için adım atması ve olayın kapatılmaması gerektiğini belirten Destici, şunları kaydetti:

'5 yıl oldu ve yine biz büyük bir hüzün içerisinde şehitlerimizi anıyoruz. Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, bu olayı çözmek bizim namus borcumuzdur diyen Sayın Başbakan yardımcımıza, bu olayı devletin içerisindeki çeteler bu suikastı işlemişlerdir diyen Sayın Başbakan yardımcımıza, Sayın Adalet Bakanına, hakimlere, savcılara, yürütmeyi elinde bulunduran herkese sesleniyorum. Başta rahmetli Muhsin Başkanımızın ailesi, arkadaşlarımızın aileleri BBP camiası, tüm Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri, tüm İslam coğrafyasındaki bütün kardeşlerimiz ve yüreğinde zerre kadar iman ve adalet duygusu barındıran herkes artık bu hadisenin aydınlatılmasını bekliyor. Yorulmamızı, usanmamızı, bıkmamızı, korkacağımızı, yılgınlık göstereceğimizi zannedenler yanıldıklarını bugüne kadar gördükleri gibi bundan sonra da görmeye devam edeceklerdir. Cesaretimiz, kararlılığımız, metanetimiz, sebatımız ve her şeyden önemlisi sabrımız bu hadisenin üzerini örtmeye çalışanların, bu hadiseyi, bu soruşturmayı uğratmaya çalışanların çabalarının ve çırpınışlarını mutlaka yenecektir.'

HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...