Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kore Gazisi polisi alarma geçirdi

/ Kaynak: DHA
Kore Gazisi polisi alarma geçirdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kore Gazisi 84 yaşındaki Mehmet Yıldız, otobüsü otogarda mola verince hava almak için dışarı çıktı.

Üzerinde övünç duyduğu malzemeler vardı. Ancak yaşlı adamı görenlerden biri şüphelendi hemen polisi aradı. Emniyet alarma geçti, yaşlı adam yakalandı. Ancak kimse dikkat etmemişti. Kore Gazisi'nin üzerindekiler oyuncaktı.

Aslen Hataylı olan ve Mardin'den İskenderun'a giden Kore Gazisi Mehmet Yıldız, öğleden sonra yolculuk yaptığı otobüsün Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde mola vermesinin ardından hava almak için dışarı çıktı. Yıldız'ın üzerinde tabanca ile el bombası bulunduğunu gören vatandaşlar, 155 Polis İhbar Hattı'nı aradı.

İhbar üzerine harekete geçen polisler, geldikleri otogarda Yıldız'ı durdurdu. Yenişehir Polis Merkezi'ne götürülen Mehmet Yıldız'ın Kore Gazisi olduğu ve üzerindekilerin oyuncak olduğu ve temsili olarak taşıdığının anlaşılmasıyla serbest bırakıldı. Kore Gazisi Yıldız, daha sonra polisler tarafından tekrar otogara götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...