Niğde'deki hain saldırıyla ilgili flaş gelişme

/ Kaynak: AA
Niğde'deki hain saldırıyla ilgili flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri  / AA

Niğde'de 2'si şehit 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristlerle bağlantılı oldukları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, bir kamyon sürücüsünün hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristlerle bağlantılı oldukları iddia edilen 2'si Azerbaycan uyruklu 3 kişi, İstanbul'da yakalanarak Ulukışla'ya getirildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında sivil plakalı 2 minibüsle Ulukışla Adliyesi'ne getirilen 3 kişi, cumhuriyet başsavcılığında ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlıların mahkemedeki sorguları sürüyor.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde 20 Mart'ta rutin uygulama sırasında durdurulmak istenen otomobildeki teröristlerin, güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu bir astsubay ve bir polis şehit olmuş, bir kamyon sürücüsü de hayatını kaybetmişti. Çıkan çatışmada 2 terörist yaralı ele geçirilirken, kaçan 1 terörist ise ertesi gün Köşkönü köyünde yakalanmıştı. Yakalanan teröristler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...