Gözü dönmüş esnaf, komşu bankayı soydu

/ Kaynak: AA
Gözü dönmüş esnaf, komşu bankayı soydu

YAŞAM Haberleri  / AA

Bir banka şubesinden para transferi yapıldığı sırada güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren zanlı, ilk belirlemelere göre 800 bin lirayı alıp kaçtı.

Mersin'de İsmet İnönü Bulvarı'ndaki banka şubesinde biriken paraların nakil aracına yüklendiği sırada, bir kişi, darbettiği güvenlik görevlisinin silahını aldı. İçinde ilk belirlemelere göre 800 bin lira olduğu belirlenen para dolu torbayı alan zanlı kaçtı. İsmail B, olduğu öğrenilen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kentin tüm çıkış noktalarında araçları arayan ekipler, şüphelinin gidebileceği yerlerde de tedbir aldı. Bu arada zanlının, bankanın hemen yanındaki büfenin sahibi olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan, darbedilerek etkisiz hale getirilen ve silahı gaspedilen güvenlik görevlisinin ifadesine başvuran polis, banka çalışanlarından da bilgi aldı.

Ayrıca, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri de bankada parmak izi çalışması yaptı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...