Binali Yıldırım'a "Twitter'ı siz mi kapattırdınız" sorusu

Binali Yıldırım'a "Twitter'ı siz mi kapattırdınız" sorusu

Politika Haberleri

AK Parti'nin İzmir adayı Binali Yıldırım, 'Twitter'ı siz mi kapattırdınız?' sorusuna, "Hakkımızı aradık suç oldu" şeklinde cevap verdi.

AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. nbsp;'Twitter'ı siz mi kapattırdınız?' şeklinde bir soru yöneltilen Yıldırım şunları söyledi: "Suçlamalar karşısında suskun olmamı kimse benden beklemesin. Avukatıma vekalet verdim. Bu suçlamalarla ilgili Twitter'de açılan korumalı linkin içeriğinin kaldırılmasını veya erişiminin engellenmesini istedim"

Yıldırım konuyla ilgili şunları kaydetti:
Twitter ile ilgili, kamu kuruluşuna TİB'e 650 civarında müracaat olmuş. Bu müracaatlardan birisi de 18 Mart'ta hakkımızda yapılan çok haksız ve suçlayıcı yayınlar. Suçlamalar karşısında suskun olmamı kimse benden beklemesin. Avukatıma vekalet verdim. Bu suçlamalarla ilgili Twitter'de açılan korumalı linkin içeriğinin kaldırılmasını veya erişiminin engellenmesini istedim. Mahkeme kararında isim Binali Yıldırım olunca, alınan kararın benim yüzümden alındığı olgusu oluştu. Biz hakkımızı aradık suç oldu.

Sosyal medya sorumsuz medya olmaz. Bir şey gerçek hayatta suç ise, sanal alemde de suçtur. Twitter, Türkiye için de dünya için de önemli bir mecra. Türk makamlarının taleplerine, uyarılarına duyarsız kalmaları hiçbir adım atmamaları da bu ülkenin bir vatandaşı olarak benim kabul etmem mümkün değil. Hukuk uygulanırken asla çifte standart kabul edilemez" diye yanıt verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...