Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tacizci gence ibretlik ceza

Tacizci gence ibretlik ceza

DÜNYA Haberleri

Alman mahkemesi sosyal medya tarihine geçecek bir karar aldı. M.T. adlı kişinin 6 ay boyunca Facebook ve Whatsapp'a girmesi yasaklandı.

Almanya'nın Münih şehrinde, M.T. adlı 21 yaşındaki genç, kızlara Facebook ve Whatsapp üzerinden çıplak fotoğraflarını göndermeleri konusunda şantaj yaparken, bunları internet üzerinden yaydığı belirlendi. Edinilen bilgiye göre, son olarak 17 yaşındaki bir kızı tehdit edip, kamera karşısında kendi kendine tatmine zorlayan şüpheli, çekim yapıp görüntüleri internette yayınladı. Yayınlanan görüntülerin oturduğu kasabada kendisini tanıyan herkes tarafından görülmesinden sonra psikolojik bunalıma giren genç kızın ailesinin şikayeti üzerine şüpheli yakalandı. Sanığın diğer bir olayda bir genç kızın çıplak fotoğraflarının üzerine gamalı haç çizip internette yayınladığı da öğrenildi. Mahkeme, ayrıca, sanığın kızlara 1500'er euro tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme M.T.'nin 6 ay Facebook ve Whatsapp'a girmesini yasaklarken, Facebook'a girmesi halinde iki yıl gençlik cezasına mahkum edilmesine de hükmetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...