Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alper Potuk Fenerbahçe'nin çılgın planını deşifre etti

Alper Potuk Fenerbahçe'nin çılgın planını deşifre etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin ağabeylerinin planladığı eylem, Galatasaray derbisinde değil, şampiyon olunca hayata geçirilecekti.Alper ağzından kaçırınca sürpriz bozuldu.

Fenerbahçe'de şampiyonluk kutlaması hazırlıkları başladı. F.Bahçe'nin ağabeyleri Volkan, Emre, Selçuk, Egemen, Gökhan ve Mehmet Topuz gibi yıldızlar, çılgın bir fikir ortaya attı: "Saçları keserek şampiyonluğu kutlayalım." F.Bahçeli futbolcular, 3 Temmuz sürecine tepkilerini sakallarını uzatarak gösterme yolunu seçmişti. Volkan hâlâ tıraş olmuyor. Ancak bu sezonki şampiyonluk bir dönemin kapanması anlamına geliyor.

TERTEMİZ ŞAMPİYONLUK

3 Temmuz sürecinin yerini normalleşmeye bırakması için milat olarak görülüyor. Sarı-Lacivertliler, tertemiz, alnı açık, saha içi performansıyla nasıl şampiyon olduklarını dosta düşmana göstermek istiyor. Bunu yapmanın yolu olarak da 3 Temmuz'da sakal bırakma eyleminin tersi olarak saçlarını tıraş etmeyi seçtiler. Ancak saha ortasında tıraş G.Saray ile 6 Nisan'daki derbide değil, şampiyon olunca yapılacaktı.

TUR 30. HAFTA MI?

F.Bahçe'nin matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesi için 5 galibiyete daha ihtiyacı var. Beşiktaş ve G.Saray 27 ve 28. hafta maçlarını kaybetse bile F.Bahçe, Arena'da şampiyonluğunu ilan edemiyor. Ancak 30. haftada Olimpiyat'ta oynanacak Beşiktaş derbisi sonrası F.Bahçe'nin tur atma ihtimali var. Alper Potuk, ağabeylerinin çılgın planını yanlış anlayıp, G.Antep maçı sonrası FBTV'nin takım otobüsündeki canlı yayını sırasında ağzından kaçırdı ve sürprizi bozdu. (Kaynak: AKŞAM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...