Vatandaşlar Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesti

/ Kaynak: İHA
Vatandaşlar Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan, yolunu kesen kalabalığa seslenerek, "İnşallah 30 Mart Pazar günü sandıkları gümbür gümbür aydınlatacaksınız" dedi.

Başbakan Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingin ardından Samsun-Çarşamba Havalimanı'na gitmek üzere otobüsle yola çıktı. Başbakan'ın içinde bulunduğu otobüsün önü Tekkeköy ilçesinde Tekkeköy Kavşağı'nda vatandaşlarca kesildi.

Yaklaşık 500 kişilik kalabalık, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın geçişi sırasında polis ekiplerine rağmen yolu biranda trafiğe kapattı. Başbakan Erdoğan'ın otobüsünün önünde toplanan kalabalık, ona sevgi gösterisinde bulundu.
Vatandaşlar Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesti
Başbakan Erdoğan otobüsün üzerine çıkarak yanında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar ile birlikte vatandaşları selamladı. Başbakan Erdoğan vatandaşların ısrarı üzerine kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında, "Sizler Cumhuriyet Meydanı'nda değil miydiniz? Ne çabuk geldiniz buraya? Bugünü saymazsak 4 gün kaldı. Yeni kader planını tayin edeceksiniz. Bugün Samsun'da görevimizi yaptık. 150 bin kişiye hitap ettik. İnşallah pazar günü gümbür gümbür sandığı aydınlatacaksınız. Televizyon programına yetişmek için İstanbul'a gidiyorum. Bir daha Samsun'a geldiğimde Tekkeköy'e uğrayacağıma söz veriyorum" diyerek yoluna devam etti. nbsp;Başbakan Erdoğan, Samsun-Çarşamba Havaalanı'ndan uçakla İstanbul'a gitti.
Vatandaşlar Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesti

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...