Niğde saldırısıyla ilgili 1 tutuklama daha

/ Kaynak: DHA
Niğde saldırısıyla ilgili 1 tutuklama daha

GÜNDEM Haberleri  / DHA

NİĞDE' saldırısını gerçekleştiren teröristlerle bağlantılı oldukları öne sürülen ve İstanbul'da gözaltına alınan 3 şüpheliden 1' tutuklandı.

NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'nde bir polis memuru ile bir astsubayın şehit olduğu olayda saldırıyı gerçekleştiren teröristlerle bağlantılı oldukları öne sürülen ve İstanbul'da gözaltına alınan 3 şüpheli Ulukışla'da hakim önüne çıktı. 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.
20 Mart'ta Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde bir polis memuru ile bir astsubay yol kontrolü sırasında teröristlerin ateş açması sonucu şehit olmuştu. Konuyla ilgili devam eden soruşturmada saldırıyı gerçekleştiren teröristlerle bağlantılı oldukları iddia edilen 2'si Azerbaycan uyruklu 3 şüpheli, İstanbul'da gözaltına alınarak Niğde'nin Ulukışla İlçesi'ne getirildi. Ulukışla Adliyesi'nde cumhuriyet başsavcılığında ifadeleri alınan 3 şüpheli tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 3 kişiden Azerbaycan uyruklu 1 zanlı tutuklanırken, Türk vatandaşı ile diğer Azerbaycan uyruklu kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...