Malezya, yeni uçak skandalının şokunu yaşıyor

/ Kaynak: AA
Malezya, yeni uçak skandalının şokunu yaşıyor

DÜNYA Haberleri  / AA

8 Mart'ta sonra kaybolan uçağın şokunu üzerinden atamayan Malezya şimdi de motoru alev alan yolcu uçağının şokunu yaşıyor.

Malezya'da iç hat seferi yapan yolcu uçağı, motorlarından birinin alev alması üzerine havaalanına geri dönmek zorunda kaldı. Malindo Havayolları tarafından yapılan açıklamada, Kuala Lumpur'dan ülkenin doğusundaki Terengganu kentine giden uçağın güvenli bir biçimde Subang Havaalanı'na indiği belirtildi. Yaklaşık bir yıl önce kurulan havayolları şirketi, uçakta bulunan yolculardan yaralanan olmadığını duyurdu. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor.

Malezya, 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra kaybolan uçakla gündeme gelmişti. Malezya Başbakanı Necip Rezak, iki hafta süren uluslararası arama çalışmalarının ardından yaptığı açıklamada, uçağın Hint Okyanusu'nun güneyine düştüğünü ve içinde bulunan 239 kişiden kurtulan olmadığını belirtmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...