Fenerbahçe şampiyonluk şarkılarına başladı, İşlem tamam beyler!

Fenerbahçe şampiyonluk şarkılarına başladı, İşlem tamam beyler!

SPOR Haberleri

Daha önce 'Matematiksel olarak garantilemeden şampiyonluktan bahsetmek yasak" diyen Teknik Direktör Ersun Yanal, G.Antep maçı sonrası coştu.

Sezonun bitmesine 8 hafta kala Fenerbahçe'de şampiyonluk ilan edildi. Gaziantep galibiyetiyle en yakın rakibine 10 puan fark atan (Trabzon maçı dahil) sarı-lacivertlilerde coşku tavan yaparken, Ersun Yanal da kendisini festival havasına kapılmaktan alıkoyamadı. Tecrübeli teknik adam, bizzat kendisinin koyduğu "Matematiksel olarak garantilemeden şampiyonluktan bahsetmek yok" yasağını Gaziantep'te deldi. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte yedek kulübesine dönen Yanal, "Beyler bu iş bitti artık keyfimizi sürelim" dedi. Soyunma odasında oyuncularını "Size yakışanı yaptınız. Fenerbahçe gibi oynadınız. Lider gibi oynadınız" sözleriyle tebrik eden Ersun Yanal, "Bu sezonki şampiyonluğun anlamı çok farklı olacak. Biz tertemiz, alnının akıyla, kendi emeği ve hakkıyla sadece oyunuyla, performansıyla nasıl şampiyon olduğunu gösteriyoruz. Bu anlamlıdır, çünkü Fenerbahçe şampiyonluklarını her zaman alnının akıyla sahada mücadele ederek kazanmıştır" diyerek 3 Temmuz göndermesi yapmaktan da geri kalmadı. Yanal, kalan haftalarda da rehavete kapılmadan mücadeleye devam edeceklerini söyleyerek, "Kalan maçlarımızı da emeğimizle kazanacağız ve sonunda şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler de birbiri ardına şampiyonluk mesajları verdi. Serdar Erkan, "İkinci kim olursa olsun bizi ilgilendirmiyor" derken, Selim Kosif, "Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz. Son 8 maç" yorumu yaptı.
M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...