Sneijder'den gol sevinci açıklaması!

/ Kaynak: İHA
Sneijder'den gol sevinci açıklaması!

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, dün Bursaspor'a attığı gol sonrası verdiği tepkinin Selçuk İnan ile alakalı olmadığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldızı Sneijder, dün kupada yarı final ilk maçında Bursaspor'a kaydettiği gol sonrası Selçuk İnan'ı itmesi konusuna, instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile açıklık getirdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında dün Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray'da, karşılaşmanın 11. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Hollandalı futbolcu, kendisini kutlamaya gelen takım arkadaşları Umut ve Selçuk'u iterek yanlarından uzaklaştı. Ayrıca, Sneijder'in sonradan yanına gelen Melo ve Alex Telles ile gol sevincini yaşaması, Galatasaraylı taraftarların dikkatinden kaçmadı. Bu olayların üzerine instagram hesabından açıklama yapan Wesley Sneijder, "Selçuk ile herhangi bir sorunum yok. Ben bile Selçuk olduğunu görmedim. Yani bu saçmalıkları durdurmalıyız. Eğer durmayacaksa bile ben bunu umursamıyorum" ifadelerini kullandı.


Sneijder'den gol sevinci açıklaması!

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...