Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçişleri Bakanı'ndan Mehmet Ezer açıklaması - İZLE

/ Kaynak: DHA
İçişleri Bakanı'ndan Mehmet Ezer açıklaması - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Mehmet Ezer'e 'Geçmiş olsun' dileklerini ileterek olayın Leyla Zana'nın mitinginden sonra olduğuna değindi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde olaylar sırasında başından gaz fişeğiyle yaralandığı ileri sürülen 10 yaşındaki Mehmet Ezer'e 'Geçmiş olsun' dileklerini ileterek, "Biz de hemen bugün durumu açıklığa kavuşturması ve soruşturma için iki müfettiş gönderdik. Ortaya çıkacak duruma göre biz gerekli iş ve işlemi yapacağız" dedi. Oltu ilçesinde yapacağı mitinge katılmak için uçakla Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde polisin attığı gaz bombası kapsülünün isabet etmesi sonucu başından yaralanan Mehmet Ezer'e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Efkan Ala, olayla ilgili soruşturma için bölgeye iki müfettiş gönderdiklerini anımsatarak "Büyük 'geçmiş olsun' diyorum. Dün biliyorsunuz BDP'nin bir mitinginde Sayın Leyla Zana'nın mitinginden sonra olmuştu. Biz de hemen bugün iki müfettiş gönderdik. Durumu açıklığa kavuşturması ve soruşturması için. Orada ortaya çıkacak duruma göre biz gerekli iş ve işlemi yapacağız" diye konuştu.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...