Huzurlu İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje

/ Kaynak: İHA
Huzurlu İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje

Ekonomi Haberleri  / İHA

Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü , İstanbul'da 30 dönüm alan üzerine 700 dairelik yeni bir yaşam alanı inşa etmeye başlayacaklarını söyledi.

Karabük'te yapımı devam Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap çalışmalarını inceleyen Genel Müdür Bayram Bıyıklı, ikinci etap inşaat çalışmalarına başladıklarını belirtti. nbsp;Trakya ve Anadolu'da 19 il ve ilçede otuzun üzerinde proje üreten Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İstanbul'da 30 dönüm arazi üzerine 700 dairelik bir site yapımı için kolları sıvadı. Bu güne kadar Edirne, Kırklareli, Manisa, Afyon, Denizli, Kütahya, Karabük, Sinop, Samsun, Sivas il merkezleri ve bu illerin ilçelerinde yaşam alanları üreten Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde, İhlas Marmara Evleri 2. Kısmın hemen yanı başında 700 dairelik yeni bir projeye başlıyor. Yapılacak sitede, ticari alanlar, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, kreş, yürüyüş yolları, spor, oyun ve eğlence alanları, peyzaj alanları ve 24 saat güvenlik, kapalı ve açık otopark bulunacak . nbsp;Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İnşaatını gerçekleştireceğimiz 30 dönüm arazinin sözleşmesini imzaladık. Yaklaşık 700 daireli bir yaşam alanı inşa edeceğiz. 2009 yılından itibaren Anadolu ve Trakya'da yaptığımız ve halkımız tarafından da kabul gören projelerimizi, İstanbul'un gözde ilçelerinden Beylikdüzü'ndeki sitemizle taçlandıracağız. Gerek konut, gerek iş yeri alacak vatandaşlarımız için muhteşem bir proje hazırlıyoruz." Projeyi oluştururken araştırma yaptırdıklarını ve çıkan sonuca göre yola çıktıklarını belirten Bayram Bıyıklı; sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün ayrıntıların düşünüldüğü sitemizde Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasının keyfini yaşarken, sosyal tesislerde ve özenle hazırlanmış bahçede yeşile olan özleminizi giderecek, aktivite alanlarında, beklentilerinizin ötesinde bir yaşamı hissedeceksiniz. Her aileye uygun bir seçeneğimiz var. Projemizde 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklerimiz bulunmaktadır. Daire planları ise hayatınızı kolaylaştıracak şekilde tasarlandı. Pırıl pırıl güneş alan, aydınlık ve ferah daireler hayatınıza mutluluk ve enerji katacak." nbsp;
HER YERE YAKIN nbsp;
nbsp;Alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumlarının hemen yanı başında bulunan proje, merkezi lokasyonu ile metrobüs durağı ve E-5 Karayolu'na dakikalar içinde ulaşma imkanı sağlıyor. Avcılar İDO iskelesine 10 dakika, Atatürk Havaalanı'na 20 dakika ve bu sene faaliyete geçecek olan Beylikdüzü deniz iskelesine 5 dakikalık mesafesiyle, hayatın merkezine kolay ulaşım imkanı veriyor. 7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamera sistemi, her dairede görüntülü interkom sistemi ile ailelere konforlu ve güvenilir bir ortam sunuyor. Depreme karşı güvenli bir yapı olarak gerçekleştirilen Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. inşaatları; mevcut deprem yönetmeliğine uygun hazırlanan zemin etüt, statik, betonarme raporlarıyla da güven veriyor.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...