Hollywood'un ünlü çifti ayrılıyor

Hollywood'un ünlü çifti ayrılıyor

MAGAZİN Haberleri

Hollywood'dan bir ayrılık haberi daha geldi. Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow ile eşi müzisyen Chris Martin boşanmaya karar verdi.

Ünlü çift haberi Paltrow'un Goop adlı internet bloğunda duyurdu.Çift ortak imzalarıyla yayınladıkları açıklamada "Kalplerimiz hüzünle dolu bir şekilde ayrılmaya karar verdik" diye yazdı.Bir yılı aşkın süredir evliliklerini kurtarmaya çalıştıklarını vurgulayan Paltrow ve Martin sonunda ayrılmaya karar verdiklerini belirtti.Birbirlerini hala sevdiklerini ve bir aile olarak kalmaya devam edeceklerini de vurgulayan çift, "her zamankinden daha yakın olacağız" diye de ekledi.2003 yılında evlenen 41 yaşındaki Paltrow ile 37 yaşındaki Martin'in Apple ve Moses adında iki çocuğu bulunuyor.Her ne kadar Paltrow'un sitesinde yayınlanan yazıda ayrılığın çiftin ortak kararı olduğu söylense de bazı magazin sitelerinde yer alan haberler bunun aksini iddia ediyor.Hollywoodlife.com adlı sitenin ileri sürdüğüne göre ayrılık daha çok Paltrow'un kararı. Site, Coldplay grubunun solisti olan Chris Martin'in ayrılık kararı nedeniyle kelimenin tam anlamıyla yıkıldığını ileri sürdü.Aynı site, Martin'in uzun süredir devam eden evlilik problemlerini aşmak için elinden geleni yaptığını da yazdı. Çifte yakın bir kaynak "Chris, anlaşmaya çalıştı. Hatta yolunda gitmeyen şeylerin rayına oturması için Londra'ya taşınmayı bile önerdi. Çünkü mekan değiştirmenin her ikisi için de iyi olacağını düşünüyordu. Ancak bu, onların sorunlarına çözüm olmadı" dedi.Hollywoodlife.com'un haberine göre çift, çok yakında resmi olarak boşanma işlemleri için başvuru yapacak. Her ikisinin ortak arzusu çocukları 9 yaşındaki Apple ve 7 yaşındaki Moses'ın bu süreçten mümkün olduğunca az zararla çıkmasını sağlamak.Çiftin bu aşamada velayet konusunu da sorunsuzca halletmeye çalışacağı çünkü çocuklarını her şeyden çok sevdiği de konuşuluyor.
Hollywood'un ünlü çifti ayrılıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...