Korkunç cinayet! Kuzenini domuz bağı ile bağlayıp...

/ Kaynak: İHA
Korkunç cinayet!  Kuzenini domuz bağı ile bağlayıp...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Silifke'de bir kişi arkadaşıyla birlikte tartıştığı kuzeninin kafasına taşla vurarak öldürdü.Cenazeyi domuz bağı ile bağlayıp Göksü Irmağı'na i attı

Edinilen bilgiye göre, olay Sayağzı Mahallesi'ndeki Göksu regülatörünün yaklaşık 100 metre ilerisinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Ali Avcı (23), arkadaşı Durmuş Ali Tan (24) ile birlikte amcasının oğlu Faik Avcı'yla (23) tartıştığı ve çıkan kavgada kafasını taşa vurması neticesiyle öldüğü öğrenildi. Zanlılar ölen Avcı'yı ise 33 KU 711 plakalı otomobilin arkasına bağlayarak bir süre sürükledikten sonra vücuduna ip ve ipin ucuna taş bağlayıp Göksu Irmağı'na attılar. Irmak kenarındaki tarlasını bekleyen Murat Parlatan , üzerinde kan izi olan aracı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede Durmuş Ali Tan'a ait bir petrol istasyonundan yakıt alınmış kredi kartı slipini buldu. Kartın slipinden yola çıkan polis iki zanlıyı da yakalarken Faik Avcı'nın cesedi ise ırmaktan çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Avcı'nın cesedi belediyeye ait cenaze nakil aracıyla Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlıları ise emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olayı emniyete bildiren Murat Parlatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Saat 23.30'da bir otomobil ile geldiler. Buraya ışıkla indiler. Bir saat falan kalıp gittikten sonra kan izlerini gördüm. Polisi aradım, jandarmayı aradım akşam inceleme yaptılar. Sabahta su arama ekipleri geldiler ve cesedi çıkardılar. Domuz bağıyla elini ayağını bağlamışlar, birde 30-40 kiloluk taş bağlamışlar onunla ırmağa atmışlar. 5 metre ilerden çıkarttık" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...