Liderler nerede oy kullanacak?

/ Kaynak: AA
Liderler nerede oy kullanacak?

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Gül ile siyasi parti liderlerinin Mahalli İdareler Seçimi'nde oy kullanacakları yerler belli oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya İlkokulu'nda oy kullanacak. TBMM Başkanı Cemil Çiçek de oyunu Ankara Gölbaşı'nda kullanacak.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ise her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek.

Kaydını İstanbul'dan Ankara'ya aldıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çukurambar'da Arjantin İlköğretim Okulu'nda oy kullanacak.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ise Ankara Anıttepe İlkokulu'nda nbsp; sandığa gidecek.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da oyunu, Diyarbakır'ın merkez ilçesi Kayapınar'da Şehit Jandarma Üsteğmen Tevfik Pehlivan Ortaokulu'nda verecek.

Destici Ankara, Türker İstanbul'da

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Keçiören'de Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nde, DSP Genel Başkanı Masum Türker ise İstanbulda Ataşehir Ortaokulu'nda oyunu verecek. nbsp;

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ankara Dikmen'deki Turhan Dökmeci İlkokulu'nda, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Afyonkarahisar Şemsettin Karahisarlı İlkokulu'nda sandığa gidecek.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...