Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BlackBerry 10.3'ün ekran görüntüleri sızdırıldı

BlackBerry 10.3'ün ekran görüntüleri sızdırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

BlackBerry'nin yenilenen işletim sisteminin Blackbery OS 10,3'ün ekran görüntüleri sızdırıldı. Yeni işletim sistemi BlackBerry Z10'da görüntülendi.

BlackBerry aldığı ağır darbelerin ardından halen toparlanmaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıl satın alınacağı yönünde birçok dedikodunun ortaya atıldığı BlackBerry yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıldan beri üzerinde çalışılan yeni işletim sistemi BlackBerry OS 10.3'ün ekran görüntüleri sızdırılmayı başardı. Yeni işletim sistemi daha sadece ve kullanışlı olacağını görüntülerden kestirmek pek de güç değil. Açılış ekranındaki ikon gölgeleri silinmiş. Görsellerdeki fotoğraflar test modeline ait oldukları için yeni işletim sistemi yayınlanamaya başladığında farklılık gösterebilir. Oldukça sade tasarımıyla dikkat çeken BlackBerry 10.3, sesli komut sistemi, yeni klavye ve renk temalarıyla zenginleştirilmiş. Kamerada yeni zamanlayıcı görev yapıyor ve panaroma, 720p video kaydı, 30 ve 60 fps kayıt modları, HDR gibi seçenekler eklenmiş. Blackberry 10.3'ün hangi modelleri kapsayacağı konusu belirsizliğini korurken, işletim sisteminin güncellenmesine devam ediliyor. Yeni işletim sisteminin çıkış tarihi henüz netlik kazanmazken, pazarının büyük bir kısmını kaybeden BlackBery'den önemli atılımlar bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...