Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Mancini'yi ağlattılar!

Roberto Mancini'yi ağlattılar!

SPOR Haberleri

İtalyan hocanın "Gerekirse valizimi yarın sabah toplar giderim" demesi geniş yankı uyandırırken, futbolcular harekete geçti.

Galatasaray'da özellikle son dönemdeki performanslarıyla eleştirilen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz bugünkü antrenman sonrası Roberto Mancini'nin kapısını çaldı. İkili, Mancini'ye sonuna kadar yanında olduklarını, takım içinde ve kendisi ile herhangi bir sorunlarının bulunmadığını söyledi.


Mancini ile hem teknik adam olarak hem de insan olarak iyi sorunları olmadığını aktaran Selçuk İnan ve Burak'ın Mancini'ye "Sizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz" dedikleri belirlendi.


Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini anlatan Selçuk ve Burak'ın son 8 hafta için kenetlenme sözü vererek, Konyaspor maçıyla beraber bunu ispatlayacaklarını dile getirdiği öğrenildi. İstifa edebileceğini söyleyen Mancini'ye "Hocam bizi bırakma. Sonuna kadar yanındayız. BU iş bu hale geldiyse düzeltecek olanlar da bizleriz" dedikleri ortaya çıktı. Bu sözlerin Mancini'yi çok duygulandırdığı ve İtalyan teknik adamın gözlerinin dolduğu belirlendi. Yönetici Şükrü Ergün de Florya'ya giderek Mancini ve futbolcularla bir araya geldi. Ergün, takımdaki kötü gidişle ilgili rapor hazırlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...