Başbakan'dan Deniz Baykal'a: Yazıklar olsun sana

Başbakan'dan Deniz Baykal'a: Yazıklar olsun sana

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Erdoğan, partisinin Zonguldak Mitingi'nde konuşma yaptı.

Başbakan Erdoğan: Bugünlerde Deniz Baykal'ın kaseti ile ilgili bir takım şeyleri döndürüyorlar. Benim dinimde bu tarz şeyler asla olmaz. Ey Baykal sana da yazıklar olsun. Seni kasetle koltuğundan eden adamın yalanına inanıyorsun. Eğer ben böyle bir şey yapmış olsaydım o görüntüleri bir kaç saat içerisinde internetten kaldırtır mıydım?.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

"30 MART'TA SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN"

"30 Mart yaklaştıkça, seçim yaklaştıkça, muhaliflerin ve muarızların ahlak dışı saldırıları da yoğunluk kazanıyor. Sandığı gölgelemek isteyenler, millet iradesini karalamak isteyenler her türlü çirkinliğe, her türlü çirkefliğe başvuruyorlar. Sizden 30 Mart günü, gün boyunca sandıklara sahip çıkmanızı özellikle rica ediyorum.

"NEDİR O YA? PENSILVANYA..."

Nedir o ya? Pensilvanya... CHP cebinde, MHP cebinde, milyarlar cebinde, holdingler cebinde, rafineri cebinde. Ne diyor? Tek ceketi varmış, nasıl bir tek ceketse... Bu huzuru bozmak için ellerinden geleni yapacaklar. Biz bugüne kadar sabrettik, hiçbir tahrike kapılmadık. Hiçbir saldırıya da boyun eğmeyeceğiz, provokasyonlara karşı dikkatli olacağız. Milli iradenin en güzel, en sağlıklı şekilde sandığa yansımasını temin edeceğiz.

"BEN İNANIYORUM Kİ CHP'YE GÖNÜL VEREN KARDEŞLERİM OSMANLI TOKADI ATACAKLARDIR"

Ben inanıyorum ki benim CHP'ye gönül veren kardeşlerim, bu seçimde CHP'ye de onun müttefiki olan MHP'ye de bunların akıl hocası olan Pensilvanya'ya da bir Osmanlı tokadı atacaktır"

"PENSILVANYA'NIN ASKERLERİ OLDULAR"

Bazıları daha düne kadar Mustafa Kemal'in askerleriydi şimdi ise Pensilvanya'nın askerleri oldu.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI

Benim için İsviçre bankalarında 13 farklı hesabımın olduğunu söylüyor. Bende diyorum ki; Eğer dürüstsen ve karakterin varsa hangi bankada hesabım varsa çıkar avukatını bende yollayayım avukatımı gidip alsınlar o parayı. Buradan söylüyorum öyle bir para varsa sen zühürtsün ya sana versinler.

"EY BAYKAL SANA YAZIKLAR OLSUN..."

Bugünlerde Deniz Baykal'ın kaseti ile ilgili bir takım şeyleri döndürüyorlar. Benim dinimde bu tarz şeyler asla olmaz. Ey Baykal sana da yazıklar olsun. Seni kasetle koltuğundan eden adamın yalanına inanıyorsun. Eğer ben böyle bir şey yapmış olsaydım o görüntüleri bir kaç saat içerisinde internetten kaldırtır mıydım?.

"EDEP DIŞI BİR AÇIKLAMA"

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçaklarımız sınır ihlali yaptı diye Suriye'ye ait bir uçağı düşürüyor. Daha Suriye'den tepki gelmezken Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaya bakın. 'TSK'ya ucuz işlere girmeyin' diye çağrıda bulunuyor. Ya bu ne edep dışı bir açıklama. Ülkenin menfaatlerini savunmak için yapılan girişim ne zaman ucuz iş oldu. CHP'nin başına gelmiş en büyük talihsizlik bu CHP'nin Genel Müdürü.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK 3. LİMANI"

Zonguldak filyos Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Burası Türkiye'nin en büyük 3. limanı olacak. Filyos limanı bir Türkiye projesidir. Burada toplamda dolaylı olarak 15 bin kişi çalışacak. 3 yıl içinde alt yapı inşaasını tamamlamayı planlıyoruz. Bu proje bizim 2023 projelerimizin en önemli projelerinden biri olacak.

"SENİN AKLIN ALMAZ"

CHP Genel Müdürü Zonguldak'ta bu projenin yapılamayacağından bahsetmiş, ya sen bizim projelerimizi hayal bile edemezsin. Kılıçdaroğlu sen hiç Marmaray'a, hızlı trene bindin mi? Senin aklın almaz o proejeleri.

30 Mart'ta Zonguldak AK Parti dediğinde mevcut sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim için Türkiye Taş Kömürüne sahip çıkmadılar diye söyleniyor. Tam aksine bu zamana kadar Türkiye taş kömürüne biz sahip çıktık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...