Gösterilerde yaralanan Mehmet Ezer'in durumu iyi

Gösterilerde yaralanan Mehmet Ezer'in durumu iyi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'daki olaylarda başından gaz fişeğiyle yaralandığı ileri sürülen 10 yaşındaki Mehmet Ezer'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde olaylar sırasında başından gaz fişeğiyle yaralandığı ileri sürülen 10 yaşındaki Mehmet Ezer'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Ezer'in hayati tehlikeyi atlattığını belirterek, "Böyle giderse doktorları ile görüşüp yarın yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz. Hayati fonksiyonlarında sorun yok, şuuru açık. 2-3 güne kadar taburcu olabilir" dedi. Mehmet Ezer'i hastanede ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ise, "Eğer iddia edildiği gibi bu bir gaz fişeği ise mutlaka yara çevresinde kimyasal buluntu, yanık veya barut izi olurdu" dedi. İçişleri Bakanı Efkan âlâ da durumun açıklığa kavuşması için iki müfettiş gönderdiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...