Efkan Ala: Mansur Yavaş'ın iddiaları 'dedikodu'

Efkan Ala: Mansur Yavaş'ın iddiaları 'dedikodu'

Politika Haberleri

Efkan Alâ, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın iddialarına ilişkin, "Sadece etraftaki dedikodular, oradan buradan duyumlar" dedi.

Seçim çalışmalarına katılmak üzere Erzurum'a gelen âlâ, havalimanında basın mensuplarına Mansur Yavaş'ın iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. âlâ, gazetecilerin, "Mansur Yavaş'ın 100 kişilik suikast timinin Ankara'ya geldiği iddiası var. Ne söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusunu, "Böyle bir haber çıkınca kendisiyle güvenlik birimlerimiz irtibata geçti ve elinde hiçbir somut bilginin olmadığını kendisi deklare etti. Bizim de devlet birimlerimiz, istihbarat birimlerimizin elinde böyle bilgi yoktu. Sadece etraftaki dedikodular, oradan buradan duyumlar... Bunlarla seçim güvenliği üzerinden birtakım spekülasyonlarda bulunmak çok yanlıştır. Bunu manşetlere taşımak da o kadar yanlıştır" diye cevapladı. nbsp;

PARTİLİLER KAVGA ETTİ

Bu arada Ankara Batıkent metrosu çıkışında AK Partili ve CHP'liler arasında kavga çıktı. 1 kişi yaralandı. Olayların ardından bir grup, Başkent Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti Seçim Bürosu'na yürümek istedi. Seçim otobüsünü ve büroyu taşlayan saldırganlara, polis ekipleri biber gazıyla müdahale etti. nbsp;

BAKAN OĞLUNUN MİTİNGİNDE BAYRAK SALLADI nbsp;

İçişleri Bakanı Efkan âlâ'yı, memleketi Erzurum Oltu'daki mitingde annesi Gönül âlâ da izledi. Türk bayrağı ile birlikte AK Parti bayrağını sallayan Gönül âlâ, ilk defa oğlunun mitingine katıldığı söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...