Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'dan Galatasaray'a mesaj

/ Kaynak: DHA
Drogba'dan Galatasaray'a mesaj

SPOR Haberleri  / DHA

Didier Drogba, sarı-kırmızılı taraftarlara Instagram hesabından bir mesaj yayımlayarak sezonun geri kalan bu bölümünde desteklerini sürdürmelerini istedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu, Instagram hesabından verdiği mesajda, son günlerde bir çok yanlış haber yapıldığını belirtirken, "Galatasaray'ı zor zamanlarında destekleyen gerçek sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ediyorum. Kimse mükemmel değildir ve yenilgiden sonra yapacağımız tek şey, derbi maç da dahil olmak üzere önümüzdeki karşılaşmalara konsantre olup çok çalışmak olacaktır. Yenilgilere biz de en az sizin kadar üzülüyoruz fakat güçlü kalabilmek için sarı-kırmızılı taraftarın desteğine ihtiyacımız var" ifadelerine yer verdi. nbsp;
Drogba'dan Galatasaray'a mesaj



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile Galatasaray arısında oynanan maçtaki performansından dolayı kendisine yöneltilen eleştirilere ise, "Chelsea maçında kaybettiğimiz için ben de çok üzüldüm. Galatasaray'ı son sekize taşımayı her şeyden çok istedim ama o gece Chelsea'nin bizden daha iyi olduğunu da kabul etmek gerekir. Benim, Chelsea ve Galatasaray taraftarına olan sevgim ve saygımla aynıdır. Taraftarla ilişki kurmak, oynadığım her kulüpte benim için önem taşır, bazı insanların da bunu anlamaması üzücü. Umarım en yakın zamanda performans anlamında daha iyi duruma gelir ve bu zor zamanları aşarız" şeklinde ifade etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...