Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaldığı telefonu kargoyla geri gönderdi

Çaldığı telefonu kargoyla geri gönderdi

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Marmaris ilçesinde AVM'de kadın muhtarın telefonunu çalan bir kişi pişman olup telefonu 2 saat sonra kargoyla iş yerine gönderdi

Telefonun çalındığını gelen kargoyla öğrenen kadın muhtar, hırsıza teşekkür etti. Marmaris Siteler Mahallesi'nde bir alışveriş mağazasında ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlık anları ise mağazanın güvenlik kameralarına yansıdı.Siteler mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Gülizar Pekpak, alışveriş için AVM'ye gitti. Aldığı malzemeleri kasadan geçirirken çantasını kasanın yanındaki tezgaha bıraktı. Bu sırada mağazadan giriş yapan hırsızlık şüphelisi çantayı fark etti.Şüpheli kişi, kasanın bulunduğu bölgede oyalanarak çantanın içindeki 2 bin lira değerindeki telefonu almak için uygun zamanı beklemeye başladı. Daha sonra da telefonu alıp kaçtı. Mağazadan çıktıktan sonra pişman olan zanlı, Marmaris PTT şubesine giderek kargo ile telefonu mağazaya gönderdi.Muhtar Gülizar Pekpak, ödemeyi yaptıktan sonra telefonun çalındığından habersiz mağazadan ayrılarak muhtarlık binasına geri döndü. 2 saat sonra mağaza yetkilileri Pekpak'ı telefonla arayarak mağazaya çağırdı. Kadın muhtar, mağazada telefonun çalınmış olduğunu ve hırsızın telefonu kargoyla geri gönderdiğini öğrenince şoke oldu. Polis hırsızlık zanlısının eşkalini güvenlik kameralarından belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Muhtar Pekpak polise şikayetçi olurken, hırsıza da telefonun geri gönderdiği için teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...