Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan sürpriz teklif! Mancini'nin yerine o geliyor

Galatasaray'dan sürpriz teklif! Mancini'nin yerine o geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray Altyapı Koordinatörü Bülent Tulun, dünyaca ünlü teknik adamla Almanya'da bir araya geldi ve cazip bir teklif sundu.

Çalkantılı günler yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin artık günlerinin sayılı olduğu konuşulurken, hoca konusunda sürpriz bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Almanya'da altyapı koordinatörü olarak görev yapan Bülent Tulun'un İsviçre Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği öğrenildi. Buna göre, başkan Ünal Aysal'ın görüşme yetkisi verdiği Tulun, Almanya'da bir araya geldiği Hitzfeld'e Galatasaray teknik direktörlüğü önerisinde bulundu.
CİMBOM'U TAKİBE ALDI
Sürpriz teklife şaşıran 65 yaşındaki çalıştırıcının Tulun'a "Takımın başında Mancini varken teklifi kabul etmem doğru değil. Zaten şu anda Dünya Kupası'nı düşünüyorum. Kupa sonrası görüşelim" karşılığını verdiği kaydedildi. G.Saray, İsviçre Milli Takımı'nı 2014 Dünya Kupası finallerine götürme başarısı gösteren Alman hocayla, turnuva sonrası tekrar görüşecek. Öte yandan Hitzfeld bu temastan sonra G.Saray'ı takibe aldı. Hitzfeld'in, Sky Sport'ta maç yorumlarken Chelsea-G.Saray karşılaşmasından örnek vermesi dikkat çekti.


KUPA KOLEKSİYONCUSU
Kariyeri başarılarla dolu olan Hitzfeld, Almanya'da 2 kez Borussia Dortmund'u, 5 kez de Bayern Münih'i Bundesliga şampiyonu yaptı. Aynı takımları birer kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştıran Hitzfeld, Grasshoppers'la da iki defa İsviçre Süper Ligi şampiyonluğu gördü. Teknik direktörlük kariyerinde toplam 20 kupa kazanan Hitzfeld, 1997 ve 2001'de Dünyada Yılın Teknik Direktörü seçildi. Ünlü hoca 2008'den bu yana İsviçre Milli Takımı'nın başında.
SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...