Beşiktaş'ta yedek futbolculara gün doğdu, mecburi değişim

Beşiktaş'ta yedek futbolculara gün doğdu, mecburi değişim

SPOR Haberleri

Kadroda değişime gitmek istemeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, yaşanan sakatlıklar nedeniyle kulübedeki isimlere şans tanımak zorunda kalıyor

Sezon başında oluşturduğu kadro yapısından kolay kolay vazgeçmeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in inadını yaşanan sakatlıklar kırdı. Sezonun ilk yarısında Pedro Franco ve Kerim Frei'ye şans vermediği için eleştirilen Hırvat teknik adam, yaşanan sakatlıklardan sonra inadından vazgeçmek zorunda kaldı. nbsp;Bu sezon tam anlamıyla revire dönen ve neredeyse her haftaya birkaç sakat oyuncuyla giren Beşiktaş'ta dizinden atroskopi olan Sivok'un yokluğu, devre arasına yetiştirilemeyen stoper transferi nbsp;ikinci yarıda Franco'nun talihinin dönmesine sebep oldu. Defansta yaşanan olumsuzluklar da Bilic'e Franco'yu oynatmaktan başka seçenek bırakmadı.

Sıra Kerim Frei'de

Sezonun ikinci yarısında giydiği formayı çıkartmayan ve oynadığı futbolla otoritelerden geçer not alan Kolombiyalı oyuncunun başından geçenlerin bir benzerini de Kerim Frei yaşamak üzere. Menisküs olan Gökhan Töre'nin yokluğunda Holosko'yu, Akhisar karşılaşmasında oynatan Bilic, sağ ayak bileğindeki bütün bağları koparan Slovak futbolcunun sezonu kapatması üzerine Kerim Frei'ye şans vermek zorunda kaldı. Sezon başında Premier Lig ekibi Fulham'dan transfer edilen genç oyuncu da böylelikle takım arkadaşlarının yaşadığı sakatlıklar üzerine şans bulmuş olacak. Bilic, Almeida'nın yaşadığı sakatlık üzerine Mustafa Pektemek'e Rize ve Akhisar maçlarında şans vermiş, genç oyuncu da 2 maçta 3 gol kaydetmişti.

Holosko nbsp;
gözden çıktı nbsp;
Akhisar maçında yaşadığı sakatlığın ardından 5 ay sahalardan uzak kalacak olan Filip Holosko'nun önümüzdeki sezon takımda olmayacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulüple 1 sezon daha sözleşmesi olan Slovak oyuncunun yabancı kontenjanında yer açmak için kiralık verilmesinin gündemde olduğu belirtildi. nbsp;

Gökhan Töre nbsp;salonda çalıştı nbsp;

Menisküs nedeniyle ve ameliyat olan Gökhan Töre dün salon çalışmalarına başladı. Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın dünkü idmanında yer almayan Tolga takımla birlikte çalışırken, Fernandes, Holosko, Ersan ve Sivok antrenmana katılmadı. Beşiktaş bugün Karabük'e gidecek.

Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...