Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte CHP ve paralel yapının başbakan adayı

İşte CHP ve paralel yapının başbakan adayı

Politika Haberleri

AK Partili Şamil Tayyar, paralel yapının yürüttüğü seçim kampanyasına ilişkin çarpıcı bilgiler aktardı ve paralel yapının başbakan adayını açıkladı.

Mustafa Sarıgül'ün malvarlığını açıklaması gerektiğini, bu varlığın nakite çevrilmesi durumunda çok büyük bir rakama tekabül edeceğini belirten Tayyar, "Şimdi CHP'nin de Cemaat'in de adayı Sarıgül" dedi. Abilerin ve ablaların seçim kampanyası için dolaştığının altını çizen Şamil Tayyar şöyle konuştu:

PARALELCİLER GAZİANTEP'TE ÇOĞU YERDE CHP'Yİ DESTEKLİYOR

İşte abiler ablalar, dolaşıyorlar. Bunların çoğunu ben geçmişten tanıyorum, biliyorum. Gittikleri yerlerde açık açık, mesela Gaziantep'te CHP'ye çalışıyorlar. Islahiye'de, Gaziantep merkezde, Şahinbey'de, Şehitkamil'de CHP'ye, Nurdağı'nda MHP'ye. Bulundukları yerde güçlü olan partiye göre tercihleri değişiyor.

"SEÇİMDEN SONRA HÜKÜMET GİDECEK, SARIGÜL BAŞBAKAN OLACAK"

CHP'ye çalıştıkları yerlerde Mustafa Sarıgül'ün Başbakan olacağını söylüyorlar. "AK Parti'ye oy vermeyin, seçimden sonra bu hükümet gidecek, Sarıgül başbakan olacak" diyorlar.

''SARIGÜL'ÜN İBB'Yİ KAZANAMAYACAĞINI ONLAR DA BİLİYOR! ASIL AMAÇLARI...''

Şimdi, Sarıgül İstanbul'da Büyükşehir'e aday değil mi? Yani o gittikleri evlerden anlatıyorlar bize bunları. Sarıgül'ün seçilmeyeceği bizim tarafımızdan zaten biliniyor da, onlar da biliyorlar. Amaçları, AK Parti'yle CHP arasındaki makası daraltıp, Sarıgül'ün Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alacağı bir tabloyu oluşturmak. Oluştuğu zaman CHP'nin başına getirecekler.

Yani Sarıgül, gördüğümüz kadarıyla paralel yapının yeni bir başbakanlık projesi. Bu anlatımlardan onu çıkarıyorum. Başka türlü, Gaziantep'in en ücra köşesinde bir abi, bir abla bu projeyi anlatıyor ise, demek ki yukarıdan gelen bir talimat var. Bunlar bunu rastgele anlatmazlar. Demek ki böyle bir projeleri var. (Kaynak: Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...