Sezen Aksu'nun oğlu: Tarkan'la görüşmüyoruz

Sezen Aksu'nun oğlu: Tarkan'la görüşmüyoruz

MAGAZİN Haberleri

Bu zamana kadar basında hiç konuşmayan Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can ilk kez sanatçı Tarkan hakkında konuştu.

Uzun bir süredir ortalarda olmayan Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, önceki gün Etiler'de göründü. İçten bir şekilde kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Özer, annesi Sezen Aksu'nun sağlık durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu.


"ANNEMİ TABURCU ETTİK"
Özer, "Annemi dün taburcu ettik. Endişelenecek büyük bir ameliyat değildi zaten o yüzden sevenleri rahat olsun, gayet iyi kendisi" dedi. Beste yazmaya ağırlık verdiğini de belirten Mithat Can Özer, "Annemin rahatsızlığı olmasaydı, yeni albümündeki hemen hemen bütün parçalar bana ait onun çalışmalarını hızlandıracaktık." dedi.


"TWİTTER'I AÇARLARSA HAYALİM GERÇEK OLACAK"
Sözcü'de yer alan habere göre, "Araya baya bir zaman girdi. Annem biraz toparladıktan sonra kendini, albümü çıkartırız diye düşünüyorum" diye konuştu. Bestelerini bundan sonra internet üzerinden satacağını da belirten Özer, "Twitter'ı açarlarsa artık bu hayalimi gerçekleştireceğim hayırlısı bakalım, bekliyoruz" dedi.


"TARKAN'LA GÖRÜŞMÜYORUZ"
Megastar Tarkan ile beraber bir projede bir araya gelecekleri yönünde çıkan haberin hatırlatılması üzerine Mithat Can Özer, "Tarkan'la çok uzun bir süre oldu görüşmeyeli böyle bir şey yok. İstanbul'da olup olmadığını dahi bilmiyorum. Ne annem ne de ben görüşüyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...