Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar dünyaevine giriyor

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar dünyaevine giriyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile nişanlanan Neslişah Alkoçlar evlilik yolunda bir adım daha atarak düğün tarihlerini belirledi.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan; Özge Özpirinçci ile olan beş yıllık ilişkisini bitirmiş, kısa süre sonra da Neslişah Alkoçlar ile flört etmeye başlamıştı. Dört ay önce flört etmeye başlayan aşıklar, aile arasında nişanlanıp evlenmeye karar vermişti. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre, düğün tarihlerini de belirlemişler: 24 Ağustos. Yer konusunda karar vermeye çalışan çiftin gündeminde Esma Sultan Yalısı ve Çırağan Sarayı var. Bu arada Özge'nin bu durumu hâlâ içine sindiremediği ve Düzyatan'ın kendisine geri dönmesini ümit ediyormuş. Özge'nin; Düzyatan ile Neslişah'ın gittiği mekanlara gitmesi, Düzyatan'ın arkadaşlarını arayıp dert yanması da hep bu yüzdenmiş! nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...