Beşiktaş ile Karabük 14. randevuda

Beşiktaş ile Karabük 14. randevuda

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Karabükspor ligde 14. kez karşı karşıya geliyorlar.

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde 28 Mart Cuma günü 14. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 13 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 26 golüne, Kardemir Karabükspor 10 golle cevap verdi.Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç golsüz sona erdi.
- Kardemir Karabükspor 11 maçtır kazanamıyor
Kardemir Karabükspor, ligde Beşiktaş'ı 11 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlı takım karşısında ligdeki tek galibiyetini 1993-94 sezonunda, rekabetteki ikinci randevuda alan Kardemir Karabükspor, daha sonraki 11 maçta galip gelemedi.
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yaptığı son 11 lig maçından 6'sını kazandı, 5'inde berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.
- Karabük'teki maçlar
İki takım, yarınki maçın oynanacağı Karabük'te daha önce 6 lig maçında karşılaştı.
Karabük'teki maçlardan 4'ünü deplasman takımı Beşiktaş, 1'ini ev sahibi ekip Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç da berabere bitti.
Beşiktaş, deplasman maçlarında 16 gol atıp, kalesinde sadece 5 gol gördü.
Geçen sezon Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...