Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Twitter ne zaman açılacak?

/ Kaynak: İHA
Twitter ne zaman açılacak?

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı İşler, Twitter'a erişim engeli kararının yürütmesinin durdurulduğunu ifade ederek, erişim yasağının ne zaman kalkacağını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Twitter'in birkaç gün içinde erişime açılacağını söyledi. Başbakan Yardımcısı İşler, 24 TV'ye yaptığı açıklamada, Twitter'a erişim engeli kararının yürütmesinin durdurulduğunu ifade ederek, "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının bu karara karşı bir üst mahkeme olarak Bölge İdare Mahkemesine itiraz hakkı bulunuyor. Bu sürecin nasıl olacağını göreceğiz. Mahkeme kararının henüz tebliğ edilmediğini biliyorum. Bölge İdare Mahkemesi bu kararı onaylarsa, 'erişimin engellenmesini kaldırın' kararı verirse, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı bunu uygulamak zorunda. Bunun da bir süresi var; 1 ay içinde uygulanması gerekir. O zamana kadar kalmayacağı kanaatindeyim. Bendeki bilgiler, Twitter'ın Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının taleplerini yerine getirdiği, bir iki husus kaldığı, o husus da gerçekleştikten sonra birkaç gün içerisinde tamamen açılacağı yönünde" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...