Mesut Özil'e Arsenal efsanesinden destek!

/ Kaynak: AA
Mesut Özil'e Arsenal efsanesinden destek!

SPOR Haberleri  / AA

İngiltere Peremier Lig takımlarından Arsenal'in eski Fransız oyuncu Robert Pires, Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'e destek verdi.

İngiliz basınına konuşan Pires, dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Özil'in Arsenal'e önemli bir güç kattığını belirterek, "O çok iyi bir oyuncu ve zorlu bir süreçten geçiyor. İngiltere'deki oyun temposu çok farklı" dedi. Futbol oynadığı dönemlerde kendisinin de Arsenal formasıyla benzer sorunlar yaşadığını hatırlatan Pires, "Mesut da benim gibi. Arsenal'deki ilk sezonum berbat geçmişti ve sonra kendimi gösterebildim" şeklinde konuştu. Ligde 4. sıraya gerileyen Arsenal'in şampiyonluk şansını değerlendiren Robert Pires, İngiliz temsilcisinin hafta sonu Manchester City ile yapacağı lig maçını kazanması halinde yarışta kalacağını vurguladı.
Arsenal'in Chelsea'ye 6-0 kaybettiği geçen hafta oynanan maça ilişkin de konuşan eski Fransız futbolcu, sonucun teknik direktör Arsenal Wenger'i etkilemeyeceğini belirterek, "Herkes Wenger'i tanıyor. O asla bir maçla değişmez. O, bütün oyuncuların babası gibidir" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...