Erdoğan: Dinlemeleri sızdırmak vatan hainliğidir

Erdoğan: Dinlemeleri sızdırmak vatan hainliğidir

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesiyle ilgili "Bu ahlaksızlıktır, bu adiliktir, bu alçaklıktır, bu namuzsuzluktur" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon Meydanı'ndaki mitinglerde halka hitap etti. Başbakan Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesiyle ilgili şunları kaydetti:

"Bu ahlaksızlıktır, bu adiliktir, bu alçaklıktır, bu namuzsuzluktur. Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun."

Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Kardeşlerim BDP'nin derdi başka. Bunların adındaki 'barış'a bakmayın, bunların barışla alakası yok. 'Demokrasi'ye bakmayın, bunların demokrasiyle alakası yok. İşleri güçleri, 14, 15, 16 yaşındaki çocuklar dağlara kaçırılıyor. Nasıl bir barış bu, nasıl bir demokrasi bu? Bizim dağlarla ne işimiz var, bizim terörle ne işimiz var? Bu vatan 780 bin metrekareyle bize yeter. Diyarbakır BDP zihniyetiyle değişmez. 'Barış, barış' demekle barış gelmiyor. 'Bal, bal' demekle ağız tatlanmaz. Barışın gereği nedir? Silahların bırakılmasıdır. Bıraktılar mı? Bırakamadılar. Hala varsa yoksa dağ. Ne işin var senin dağda? Arkalarında dağ olmasa zaten yoklar. Bunlar iki de bir çıkıyorlar 'Kürtlerin temsilcisiyiz', hadi oradan ya, hadi oradan! Lafla Kürt'ün temsilcisi olunmaz. Kürt de benim kardeşim, Türk de benim kardeşim, Zaza da Arap da. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik farkımız bu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...