Fenerbahçe'de Bursa maçı öncesi toplantı!

Fenerbahçe'de Bursa maçı öncesi toplantı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de futbolcular, Bursaspor maçı hazırlıkları kapsamında yapılacak idman öncesi bir toplantı yaptı ve rehavete karşı birbirini uyardı.

Fenerbahçe futbol taımı, Bursaspor maçı hazırlıkları kapsamında perşembe günü yapılan antrenman öncesi kaptanlar aracılığıyla bir toplantı yaparak aralarında söz verdiler. Kaptanlar Volkan, Emre, Gökhan ve Selçuk'un toparladığı oyuncular, şampiyonluk yolunda rehavete yer olmadığını ve oynanacak 2 derbinin hala kritik olduğunu belirttiler. Her maça aynı ciddiyeti sürdürmek gerektiği konusunda fikir birliğine varan oyuncular, Bursaspor maçının da Arena'da oynanacak Galatasaray maçı kadar kritik olduğu konusunda karar verdiler.
KALEDE YİNE MERT GÜNOK
Öte yandan, Kasığındaki sakatlık devam eden Cristian idmana katılmadı ve bel ağrısı şikayeti olan Selçuk, özel program dahilinde salonda çalıştı. Gökhan Gönül, menisküsündeki yırtık nedeniyle yine takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken, Volkan Demirel'in bel ağrıları nedeniyle tedavisine devam etti. Volkan Demirel'in bel ağrılarının geçmemesi ve beklenenden daha uzun süre alması nedeniyle Bursaspor maçında görev almayabilir. Mert'in kalede güven vermesinin de etkisiyle Volkan'ın derbi öncesi riske edilmeyebileceği ve genç kalecinin bu hafta da kalede yer alabileceği belirtildi. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...