Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Loto çekildi

Süper Loto çekildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi 7 milyon 230 bin 690 lira 45 kuruş ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto oyununun çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, 336. haftanın kazandıran numaraları 4, 27, 31, 34, 36 ve 52 olarak belirlendi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi 7 milyon 230 bin 690 lira 45 kuruş ikramiye kazandı. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 87 kişi 6 bin 510 lira doksan beşer kuruş, 4 bilen 6 bin 592 kişi 92 lira ellişer kuruş, 3 bilen 135 bin 287 kişi 7 lira yetmiş beşer kuruş ikramiye alacak. Büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kuponunu Antalya Konyaaltı'ndaki bayiden yatırdığı bildirildi.
Bu haftaki çekilişte, 9 milyon 455 bin 377 lira 35 kuruş ikramiye dağıtıldı.
Hasılattan kamuya KDV olarak 1 milyon 608 bin 87 lira 36 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak 898 bin 863 lira 56 kuruş aktarıldı.


SÜPER LOTO 27 MART SONUÇLARI


SÜPER LOTO NASIL OYNANIR


Süper Loto tüm dünyada oynanan ve çok tutulan bir talih oyunudur. Süper Loto 6/54 ülkemizde 2007 yılından itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Türkiye"de Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir ve yetkilendirilmiş Süper Loto bayileri tarafından satışı gerçekleştirilir. Çok beğenilen bir oyun olduğundan, her işlek caddede bir Süper Loto bayisi bulmanız mümkündür. Süper Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1'den 54'e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir. Süper Loto çekilişleri her hafta Perşembe günü saat 21:30'da yapılır.


Süper Loto çekiliş sonuçları, en hızlı şekilde eş zamanlı olarak bu sayfadan öğrenilebilir. Her hafta 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye bazen devredecektir. Bu da ikramiyenin katlanarak artmasına ve bir sonraki hafta oynayan toplam katılımcı sayısının da yükselmesine yol açacaktır. Katılımcı sayısının yükselmesi ikramiyenin büyümesine yol açacağından, her devirle birlikte büyüyen ikramiye, oyunun cazibesini daha da arttıracaktır. Çıkan ikramiyeler için zaman aşımı bir yıldır. Bu süre zarfında tahsil edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrayacağından tahsil edilemeyecektir. Kabul edilmeyecek olan sahte, üzerinde oynama yapılmış, zarar görmüş, zaman aşımına uğramış veya iptal edilmiş biletler için ödeme yapılmaz. Bir bilete ödeme yapılabilmesi için, mutlaka çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve ayrıca arka yüzündeki bilet no"sunun net okunacak kadar iyi durumda olması gerekir. Üç ve dört sayı kombinasyonu tutturan talihlilere ödemeler bayi kanalıyla yapılır. Beş bilen talihlilere ödeme bayi yada Milli Piyango İdaresince yapılır. Altı bilen talihlilerse ödemeyi direkt Milli Piyango Genel Müdürlüğünden alırlar. 18 yaşından küçükler Süper Loto 6/54 oynayamazlar. İkramiye çıkan biletlerine ödeme yapılmasını isteyemezler. 18 yaşından küçüklere Süper Loto 6/54 oynatmak suçtur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...