'Sesini feda ettin' deyip AK Parti'ye katıldılar

'Sesini feda ettin' deyip AK Parti'ye katıldılar

GÜNDEM Haberleri

Siirt'te Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'daki mitinginin ardından bir araya gelen bir grup genç, düzenledikleri yürüyüşün ardından AK Parti'ye katıldı.

Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'daki mitinginin ardından sosyal medya üzerinden Öğretmenevi önünde bir araya gelen bir grup genç, AK Parti'nin Bahçelievler Mahallesi'ndeki seçim bürosuna kadar yürüdü. Ellerinde Türk bayrakları ve parti flamaları bulunan gençler, yürüyüş boyunca "Sesini yeni Türkiye için feda ettin, bugün Türkiye seninle" ve "Millet eğilmez Türkiye yenilmez" sloganları attı.

Seçim bürosu önünde halay çeken gençler, parti yöneticileri ile görüştü. Gençler, Başbakan Erdoğan'a destek olmak amacıyla yürüdüklerini ve AK Parti'ye katılmak istediklerini belirtti.

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, gençlerin katılımından memnun olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Başbakan'ın bugünkü mitinglerde sesini kısılması Türkiye'nin gür sesinin yükselmesidir. Türkiye için kendini feda eden bir Başbakan'ın yolunda gitmenin gurunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizi destekleyen gençlerimizi görmek bizim bağlı olduğumuz davamıza ve çıktığımız bu yolda bize heyecan veriyor. Bu seçimden alınacak sonuçlar Türkiye'de kirli amelleri olan tüm ülkelere ve Türkiye'yi karıştırmayı planlayanlara cevap olacaktır."

Gençlerin yürüyüşüne eski Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül de destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...