Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üzüntüden bayıldı! Komada Erdoğan'ı sayıklıyor

/ Kaynak: İHA
Üzüntüden bayıldı! Komada Erdoğan'ı sayıklıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Almanya'da Başbakan'ın konuşmasını izlerken bayılarak yoğun bakıma kaldırılan Vahit Tezgider'in Erdoğan'ın ismini sayıklaması Alman doktorları şoka soktu.

Almanya'nın Frankfurt şehri yakınlarında bulunan Offenbach'ta yaşayan Türk kökenli Vahit Tezgider (75), akşam haberlerinde Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını izlerken baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı. nbsp; Yoğun bakımda bulunan Tezgider'in oğlu Hüseyin Tezgider, babasının Başbakan Erdoğan'ı her şeyden çok sevdiğini ifade ederek, "Son dönemde Erdoğan'a yapılan hakaretler nedeniyle çok üzülüyordu. Akşam evde annemle birlikte haberlerde Başbakan'ı izlerken, birden heyecanlanmış. Ayağa kalkarak, 'Helal olsun sana! Sen bizim gururumuzsun. Böyle devam et' diye bağırmaya başlamış. Sonra kontrolünü kaybetmiş ve bayılmış. Doktorlar kısmen felç olabileceğini söylüyorlar. Şu anda yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz ve iyileşmesi için dua ediyoruz" dedi.

"ERDOĞAN'IN ADINI SAYIKLIYOR"
Vahit Tezgider'in çevresindekilere tepki vermediği ancak zaman zaman Erdoğan'ın adını sayıkladığı öğrenildi. Bu olay karşısında şok olan Alman doktorlar, hastanın bilinçsiz olarak son söylediği ismi tekrar ediyor olabileceğini ifade etti. İsminin yazılmasını istemeyen bir Alman doktor, "Bunca yıldır yoğun bakım servisinde çalışıyorum. Bugüne kadar Merkel'in adını sayıklayan tek bir Alman hasta görmedim" şeklinde konuştu.
Üzüntüden bayıldı! Komada Erdoğan'ı sayıklıyor

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...